Federaţia Română de Fotbal continuă publicarea casetelor de meci ale rundelor din Liga 2 cu etapa a 20-a, disputată în week-end.

După fiecare etapă de campionat, în secţiunea dedicată acestei competiţii organizate de Federaţia Română de Fotbal, veţi găsi casetele de meci ale rundei respective, în format electronic. Fiecare casetă va conţine informaţiile importante ale partidei, de la brigada de arbitri şi formulele de start, cu tot cu schimbări şi rezerve nefolosite, până la cartonaşele galbene şi roşii acordate şi căpitanii de echipă.

Nu vor lipsi clasamentul general şi clasamentul golgeterilor pentru fiecare serie din Liga 2.

Gaz Metan, lider temporar în seria a II-a

Runda a 21-a a debutat marţi la Mediaş, acolo unde echipa locală s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la FC Braşov. Cu această victorie, medieşenii au urcat pe locul 1, până la disputarea celorlalte partide ale etapei, programate pentru miercuri. Succesul echipei antrenate de Leo Grozavu a fost facilitat de dubla lui Gavra, golul de onoare al oaspeţilor fiind reuşit de Marius Matei, de la punctul cu var.

Clasamentul se continuă momentan cu CSM Râmnicu Vâlcea, FCM Baia Mare şi Chindia Târgovişte, toate cu câte 38 de puncte, despărţite de golaveraj.

Jucu debutează în Liga 2

Prima partidă de miercuri are loc la Brăila, de la ora 14:00, unde Dacia Unirea primeşte vizita liderului Rapid. Cu o singură excepţie, meciul de la Mioveni, programat pentru ora 21:00, între echipa locală şi Olimpia Satu Mare, celelalte întâlniri vor începe de la ora 15:00.

Runda a 21-a va consemna o premieră inedită, legată de locul de disputare al partidei dintre U Cluj şi CSM Râmnicu Vâlcea. Pentru protejarea gazonului de pe "Cluj Arena", în vederea meciului dintre naţionalele României şi Spaniei, partida dintre cele două grupări din seria a doua se va disputa la Jucu. Arena din comuna aflată la 20 de kilometri de Cluj-Napoca găzduieşte, pentru prima dată în istoria ei, o partidă din Liga 2. Până acum, aici s-au mai disputat doar meciuri din Liga 3, eşalon în care evoluează formaţia din comună, Unirea.

Casetele de joc ale primelor două etape pot fi descărcate în format electronic folosind adresele de mai jos:

CASETE LIGA 2 – ETAPA 20

CASETE LIGA 2 – ETAPA 19

Foto: Dan Lixandru şi Adrian Rus (CjSport.ro)