Foto: Facebook FC Hermannstadt

Astăzi, 15 mai, are loc ultima etapă din play-off. Toate cele 3 meciuri vor fi transmise în direct pe Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

La mai bine de 9 luni de la primul meci din actualul sezon de Liga 2, astăzi vom afla numele echipei ce va ridica trofeul de campioană, cea de-a doua echipă ce promovează direct în prima ligă, dar și numele celor două formații ce vor merge la barajul pentru promovare. Petrolul pare hotărâtă să încheie sezonul cu trofeul de campioană în vitrină după ce, în etapa precedentă, a obținut și promovarea matematică, în timp ce Hermannstadt are nevoie de cel puțin un egal în meciul cu CSA Steaua pentru a sărbători revenirea în Liga 1!

Programul etapei a 10-a din play-off

Duminică, 15 mai – 16:00

Unirea Slobozia – ACS Petrolul 52 LIVE

Cu promovarea asigurată după meciul din etapa trecută, prahovenii mai au un singur obiectiv în actualul sezon: titlul de campioană în Liga 2! Un rezultat de egalitate în partida de la Slobozia este suficient pentru ca trupa pregătită de Nae Constantin să își adjudece trofeul de campioană. De cealaltă parte, ialomițenii încă mai speră la locul 5, ocupat în acest moment de Concordia Chiajna, dar au nevoie de o victorie în meciul de astăzi pentru a depăși formația ilfoveană.

Concordia Chiajna – Universitatea Cluj LIVE

Clujenii vin pe terenul celor de la Concordia Chiajna pentru a-și juca ultima șansă de a obține promovarea directă în prima ligă. Pe lângă un succes în partida cu ilfovenii, Universitatea are nevoie și de o victorie al celor de la CSA Steaua pe terenul celor de FC Hermannstadt pentru a urca pe locul 2 în clasament. Nici ilfovenii, pregătiți de Ianis Zicu, nu sunt complet lipsiți de griji în acest meci. O înfrângere în meciul cu clujenii și un eventual succes al celor de la Unirea Slobozia ar face ca formația din Chiajna să încheie campionatul pe locul 6 în clasament, ultimul din play-off.

FC Hermannstadt – CSA Steaua LIVE

Un meci cât un sezon pentru formația antrenată de Marius Măldărășanu. Cu un egal în meciul de astăzi, FC Hermannstadt revine în Liga 1 după doar un an de pauză. Sibienii sunt singura echipă neînvinsă în actuala ediție de play-off, având cel mai bun atac și cea mai bună apărare! Hermannstadt poate încheia sezonul pe primul loc în clasament, în cazul unui succes în partida cu CSA Steaua și un eșec al celor de la Petrolul în meciul de la Slobozia.

LIVE – meciuri transmise în direct

Clasament play-off

  1. ACS Petrolul 52 62p.
  2. FC Hermannstadt 60p.
  3. FC Universitatea Cluj 57p.
  4. CSA Steaua 49p.
  5. Concordia Chiajna 41p.
  6. Unirea Slobozia 40p.