Nici nu a început bine runda cu numărul 26 şi deja a avut loc o schimbare de antrenor, Fotbal Club Argeş anunţând cu mai bine de 24 de ore înaintea meciului cu AS FC U Cluj că s-a despărţit de Emil Săndoi.

Astfel, sâmbătă, la ora 12:00, pe pagina de Facebook a clubului piteştean a fost postat un comunicat prin care a fost anunţată decizia antrenorului principal de a părăsi echipa, care va fi condusă la meciul cu U Cluj de secundul Valentin Năstase. Iată comunicatul integral:

Emil Săndoi nu mai este antrenorul echipei FC Argeș!

Începând de astăzi, Emil Săndoi nu mai este antrenorul echipei FC Argeș. Decizia a fost luată de tehnicianul grupării din Trivale care a considerat că este nevoie de un șoc ca FC Argeș să depășească această perioadă nefastă. La meciul de duminică, de la ora 20, din deplasare, cu Universitatea Cluj, echipa noastră va fi condusă de secundul Valentin Năstase.

”După o analiză amănunțită a rezultatelor din acest retur de campionat, Emil Săndoi a decis să părăsească banca tehnică a echipei noastre. Sperăm ca această decizie să nu afecteze moralul jucătorilor noștri, iar rezultatele și parcursul echipei din următoarea perioadă să fie unul cât mai bun. La meciul de duminică, de la ora 20, din deplasare, cu Universitatea Cluj, echipa noastră va fi condusă de pe bancă de secundul Valentin Năstase” a declarat Dragoș Adrian Șerban, directorul executiv al clubului FC Argeș.

Clubul FC Argeș îi mulțumește antrenorului Emil Săndoi pentru munca depusă în cele 14 luni petrecute la Pitești și îi urează mult succes în carieră.

Fotbal Club Argeş ocupă locul şase în clasament, loc pe care nu îl poate pierde indiferent de rezultatele din această rundă şi, până la meciul cu AS FC U Cluj, este singura echipă fără gol marcat în 2019.

Luceafărul şi Pandurii au bifat victorii la scor

Etapa a 26-a şi-a disputat deja primele patru meciuri, la această oră fiind în curs de disputare şi ultima partidă a zilei. Cu excepţia meciului de la Baloteşti, acolo unde Ripensia a câştigat tote cele trei puncte puse în joc, gazdele au făcut legea, reuşind victorii importante în lupta pentru evitarea retrogradării.

Luceafărul a reuşit cea mai categorică victorie a zilei, marcând de patru ori în poarta Aerostarului. Tot la scor s-a impus şi Pandurii, care a trecut cu 5-2 de penultima clasată, Dacia Unirea Brăila, în timp ce Metaloglobus a dispus la limită de SSC Farul Constanţa, echipă la care a debutat veteranul Romeo Surdu, transferat vineri şi introdus cu un sfert de oră înainte de final.

La această oră se dispută meciul dintre Academica Clinceni şi AFC UTA Arad, în timp ce restul partidelor vor avea loc duminică.

Iată rezultatele meciurilor jucate până acum şi programul celorlalte partide din etapa a XXVI-a:

23.03.2019, ora 11:00
CS Luceafărul Oradea – CS Aerostar Bacău 4-0 (2-0)

CS Baloteşti – AFC Ripensia Timișoara 0-2 (0-0)
CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu – ACS Dacia Unirea Brăila 5-2 (3-1)
FC Metaloglobus Bucureşti – ASSCS Farul Constanţa 2-1 (0-0)

23.03.2019, ora 13:00
ACS FC Academica Clinceni – AFC UTA Arad

24.03.2019, ora 11:00
ACS Energeticianul – CS Mioveni

24.03.2019, ora 13:00
CS Sportul Snagov SA – ACS Poli Timişoara

24.03.2019, ora 15:30
AFC Chindia Târgovişte – ASC Daco-Getica Bucureşti

24.03.2019, ora 18:00
ACS ASU Politehnica Timișoara – FC Petrolul Ploieşti

24.03.2019, ora 20:00
AS FC Universitatea Cluj – Fotbal Club Argeş