Ocupanta ultimei poziţii de pe podiumul actualei ediţii din Liga 2 Casa Pariurilor, Chindia Târgovişte, şi-a încheiat amicalele din pauza de iarnă cu o victorie consistentă în faţa colegei de serie CS Mioveni, scor 4-1. Toate golurile partidei disputate pe terenul argeşenilor s-au marcat după pauză, autorii reuşitelor fiind Sebastian Ivan pentru gazde, respectiv Liviu Mihai, Daniel Florea, Cristian Cherchez şi Cristian Neguţ.

Florea a marcat în premieră, Cherchez e golgeterul amicalelor

Meciul de sâmbătă a consemnat prima reuşită în tricoul Chindiei pentru Daniel Florea, jucător transferat în această iarnă de la AFC UTA Arad. În schimb, cu golul din meciul cu Mioveni, Cherchez a devenit golgeterul dâmboviţenilor în amicale, cu trei reuşite în cinci meciuri.

Gruparea antrenată de Nicolae Croitoru a pierdut un singur meci de pregătire, cel cu Fotbal Club Argeş, scor 1-2, câştigând celelalte patru partide disputate. Înaintea succesului cu CS Mioveni, dâmboviţenii au mai trecut, de fiecare dată la limită, de Dacia Unirea, CS Baloteşti şi ACS Petrolul 52. Dacă în primele două partide scorul a fost 1-0, în meciul cu liderul seriei a treia din Liga 3 tabela a arătat la final scorul de 2-1.

Cinci nume noi, patru plecări

La capitolul transferuri, pe lângă mai sus amintitul Daniel Florea, Chindia a mai adus alţi patru jucători noi. În linia de mijloc au apărut Rogoveanu de la satelitul Concordiei Chiajna, Rafael Licu de la ASA 2013 Târgu Mureş, dar care aparţine de Viitorul Mihai Georgescu şi Sergiu Jurj de la Olimpia Satu Mare, dar care aparţine de CS U Craiova. Cel de-al patrulea nume nou este Andrei Luduşan, atacant care în turul campionatului celui de-al treilea eşalon a evoluat la CS Iernut.

Gruparea de pe locul trei din eşalonul secund s-a despărţit în pauza de iarnă de patru jucători. Dacă Bâtfoi a coborât două eşaloane şi va evolua la CSA Steaua, în schimb ceilalţi trei au făcut pasul spre Liga 3, urmând a evolua la Astra 2 – Cristinel Matei şi ACS Şirineasa – Honciu şi Ispas.

Chindia va evolua în primul meci oficial din acest an contra celor de la ASU Poli Timişoara, în deplasare, sâmbătă, de la ora 12:00.