Antrenorul Cristi Ungureanu s-a declarat mulţumit de modul cum s-au pregătit elevii săi, dar şi de faptul că toţi jucătorii au revenit acasă sănătoşi, fără probleme medicale.

„Sunt foarte mulţumit de stagiul de pregătire. Am avut condiţii bune, iar băieţii s-au prezentat foarte bine. Au fost zece zile cu antrenamente intense şi mă bucur că nu au fost probleme de sănătate, toţi jucătorii au revenit sănătoşi acasă”, a declarat antrenorul Cristi Ungureanu.

Tehnicianul a testat doi fundaşi noi la Odorheiu Secuiesc, unul din liga a treia austriacă şi unul de la Victoria Chişinău. „În linii mari, lotul este conturat. Pe lângă jucătorii noi aduşi, am mai avut în cantonament, în probe, doi fundaşi. Pe Cornel Coc, un fundaş stânga din liga a treia austriacă, şi pe fundaşul dreapta moldovean Vasile Curchi, de la Victoria Chişinău. Vreau să am dubluri pe fiecare post, şi în acest sens aştept să văd cum se va rezolva situaţia lui Dănuţ Munteanu. El este liber de contract acum, este dorit de CSM Poli, dar eu l-aş vrea la noi”, a completat Ungureanu.

Antrenorul Ştiinţei a făcut apel la suporterii ieşeni să fie alături de echipa din Miroslava, indiferent unde va juca meciurile de pe teren propriu: „Din ce ştiu, mai sunt ceva probleme de rezolvat la baza sportivă, probabil primele meciuri de acasă le vom juca pe un alt stadion. Eu sper, totuşi, să jucăm la Uricani, pentru că terenul propriu este un atu al nostru. Nu cred că sunt probleme atât de grave şi sper să putem găsi înţelegere la Federaţia Română de Fotbal pentru a juca acasă până vom remedia problemele. Dacă nu vom putea juca la Uricani, sper să evoluăm în Copou. Ne dorim să avem şi suporterii de partea noastră. Băieţii vor avea emoţii, e firesc să fie aşa, este un alt nivel, dar cu ajutorul publicului ne dorim să facem meciuri bune şi să ne menţinem în liga a secundă. Acesta este şi obiectivul nostru”.

Amical cu CSM Poli, miercuri, în Copou

După stagiul de la Odorheiu Secuiesc, jucătorii Ştiinţei au primit trei zile libere, urmând ca marţi dimineaţă să reia antrenamentele la Uricani. Miercuri, de la ora 19.00, Miroslava va juca al doilea amical al verii, cu CSM Poli Iaşi, în Copou. În primul meci test între cele două echipe, disputat pe 4 iulie, scorul a fost egal, 0-0.