Debutul săptămânii a adus în eşalonul secund doi nume noi de tehnicieni, pe băncile unor echipe care în runda de abia încheiată au suferit înfrângeri în deplasare, ACS Poli Timişoara şi Dacia Unirea Brăila.

Rămasă fără antrenor principal, după despărţirea de Gheorghe Barbu cu două zile înaintea meciului cu Academica Clinceni, Dacia Unirea a pierdut meciul cu gruparea ilfoveană la scor, tabela oprindu-se la 7-0 pentru gazde. Luni dimineaţă, pe pagina oficială de Facebook a brăilenilor a fost anunţat numele noului antrenor principal, în persoana fostului internaţional Florentin Petre. Acesta revine în eşalonul secund după o scurtă absenţă, el antrenând până la finalului sezonului trecut pe Foresta Suceava.

Cea de-a doua numire de nou tehnician a avut loc tot luni, la ACS Poli Timişoara, acolo unde Petre Vlătănescu a asigurat interimatul după plecarea lui Ionel Ganea. Timişorenii au pierdut în deplasarea de la Sânmartin, 2-4 cu Luceafărul şi vor aborda meciul următor cu Ştefan Nanu în postura de antrenor principal. Acesta va fi ajutat de fostul interimar, Petre Vlătănescu, rămas ca antrenor secund şi de Călin Frunză, responsabil cu pregătirea portarilor.