Obiectivul grupării de sub Turnul Chindiei, cu Viorel Moldovan pe banca tehnică, este clar: promovarea în prima ligă a fotbalului românesc. Târgoviștenii și-au încheiat cu succes pregătirile pentru cel mai puternic sezon al ligii secunde, din ultimii ani!

Șapte meciuri de pregătire

Fotbaliștii lui Viorel Moldovan au susținut șapte meciuri amicale, bilanțul fiind unul pozitiv: șase victorii și un egal: 2-1 cu CS Afumaţi, 3-2 cu Viitorul Domneşti, 2-0 şi 2-1 cu CS Baloteşti, 3-0 cu FC Voluntari II, 3-1 cu Daco-Getica Bucureşti şi 3-3 cu Sportul Snagov. Deși nu au fost adversari foarte puternici, toată lumea este optimistă în vederea noului sezon. 

Cine a plecat, cine a venit

Chindia Târgoviște i-a pierdut în iarnă pe Honciu şi Ispas – care au debutat în Liga I, cu Dunărea Călăraşi, în vară pe Neicuţescu şi Ciobotariu – ambii revenind în Ştefan cel Mare, după expirarea contractului şi Jurj – care a ajuns la Rapid.

L-a câştigat însă pe Daniel Florea – care şi-a prelungit contractul sub Turn şi pe Iustin Popescu. Totodată, lotul a fost completat cu patru jucători tineri: Bogdan Vasile (23 ani – Dunărea Călăraşi), Cezar Mihalache (19 ani – Viitorul Constanţa), Alin Manea (21 ani – Dacia Unirea Brăila) şi Andreas Mihaiu (20 ani – Voinţa Tr.Măgurele). În fine, ultima noutate în lot este fundaşul Vlad Gîsă (FC Voluntari) – care a şi marcat în ultimul amical de la Buftea, cu Sportul Snagov.

Chindia Târgoviște va debuta în sezonul 2018-2019, al Ligii 2 Casa Pariurilor, duminică, 5 iulie, de la ora 15:30 , în deplasare, la ASU Poli Timișoara.