Foto: Facebook Dacia Unirea Brăila

Etapa cu numărul 4 din Liga 2 Casa Pariurilor va debuta vineri seara, de la ora 18:00, cu meciul dintre FC Metaloglobus şi ACS Petrolul 52, programat a se disputa pe stadionul Juventus din Colentina.

Runda va continua sâmbătă şi duminică, când se vor disputa restul de nouă partide. Şase vor avea loc sâmbătă de la ora 11:00, în timp ce duelul dintre Chindia şi Fotbal Club Argeş va începe de la ora 13:30. Ziua de duminică va începe cu meciul dintre Sportul Snagov şi SSC Farul (ora 11:00) şi se va încheia cu derby-ul dintre ASU Poli şi AS FC U Cluj (ora 13:30).

A doua schimbare de antrenor a sezonului

După ACS Poli şi Dacia Unirea va aborda runda a patra cu un antrenor interimar pe bancă, după despărţirea de “principalul” cu care s-a început sezonul. Primii au fost timişorenii, care s-au despărţit de Ionel Ganea şi au anunţat marţi că interimatul va fi asigurat de Petre Vlătănescu, sub supravegherea profesorului Aurel Şunda şi a directorului sportiv Ovidiu Petre

Joi, a venit rândul celor de la Dacia Unirea să anunţe o schimbare pe banca tehnică. Astfel, pe pagina de Facebook a clubului Dacia Unirea Brăila a fost postat un comunicat prin care a fost anunţată despărţirea de antrenorul principal Gheorghe Barbu, din cauza unor motive de natură personală, interimatul fiind asigurat de secundul Dorin Romică

Dacia Unirea Brăila dorește să anunțe in oficial despărțirea de antrenorul principal – Gheorghe Barbu! Motivele despărțirii sunt de natura personală, de aceea dorim să ii respectăm decizia lui Gheorghe Barbu! Până la anunțarea noului antrenor principal, interimatul clubului va fi asigurat de antrenorul secund – Dorin Romică!

Iată programul integral al rundei a patra:

24.08.2018, ora 18:00
FC Metaloglobus Bucureşti – ACS Petrolul 52

25.08.2018, ora 11:00
CS Luceafărul Oradea – ACS Poli Timişoara
AFC UTA Arad – AFC Ripensia Timișoara
ACS FC Academica Clinceni – ACS Dacia Unirea Brăila
CS Baloteşti – ASC Daco-Getica Bucureşti
CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu – CS Mioveni
ACS Energeticianul – CS Aerostar Bacău

25.08.2018, ora 13:30
AFC Chindia Târgovişte – Fotbal Club Argeş

26.08.2018, ora 11:00
CS Sportul Snagov SA – ASSCS Farul Constanţa

26.08.2018, ora 13:30
ACS ASU Politehnica Timișoara – AS FC Universitatea Cluj