Lotul cu care gruparea antrenată de Ionuţ Badea va evolua în play-off-ul de promovare în Liga 1 nu îl va mai cuprinde pe atacantul Nedo Turkovic.

Şase sunt echipele care au mai rămas în cursă pentru cele două locuri care vor duce direct în primul eşalon şi un al treilea care disputa un baraj de promovare, printre acestea numărându-se şi Campionii FC Argeş.

Gruparea antrenată de Ionuţ Badea a intrat în cantonament la hotelul Ambiance din Piteşti încă din data de 22 mai, iar jucătorii au efectuat două dintre cele trei teste pentru coronavirus conform protocolului emis de Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului pentru reluarea pregătirii. Cel de-al treilea şi ultimul test va fi efectuat la finalul acestei săptămâni.

Pregătirea jucătorilor are loc la stadionul Nicolae Dobrin, în grupuri de câte patru persoane, aşa cum prevede protocolul sanitar. De duminică a crescut intensitatea antrenamentelor, argeșenii urmând să efectueze și câte două ședințe de pregătire în anumite zile ale acestei săptămâni.

Nu s-a mai prelungit contractul lui Turkovic

Din lotul grupării piteştene nu mai face parte bosniacul Nedo Turkovic, căruia i-a expirat contractul pe 30 mai, informaţia fiind publicată pe site-ul oficial al clubului.

Clubul FC Argeș anunță încetarea raporturilor contractuale cu atacantul Nedo Turkovic. Fotbalistul bosniac a avut contract cu echipa noastră până la data de 30 mai 2020, însă din cauza restricțiilor de circulație impuse de pandemia de COVID-19, nu a mai putut reveni în România, aeroporturile fiind închise. Chiar dacă ar fi putut să revină la Pitești, Turkovic ar fi fost nevoit să stea în carantină 14 zile, pierzând astfel o mare parte din pregătirea pentru play-off care este programat să înceapă pe 4 iulie.

În acest context, prelungirea contractului cu gruparea din Trivale nu s-a mai realizat, iar Turkovic nu va mai putea fi folosit în play-off-ul de promovare.

Dacă în prima parte a sezonului a adunat 668 de minute în 12 meciuri jucate în tricoul celor de la Turris-Oltul, având un gol marcat, la Campionii FC Argeş a fost folosit doar în două partide înainte de oprirea campionatului. El a evoluat în ultimele zece minute ale derby-ului judeţean cu CS Mioveni (scor 1-1) şi apoi alte 28 de minute în succesul cu Pandurii Lignitul (4-0).