Foto: CJSport.ro

Una dintre echipele care va relua pregătirile de iarnă cu un nou tehnician este CS Baloteşti. Gruparea ilfoveană a rămas fără antrenor principal, după ce Fane Nofitovici a optat să îşi continue activitatea în Liga 2 Casa Pariurilor ca secund al lui Daniel Opriţa la CS Mioveni.

În aceste condiţii, CS Baloteşti a demarat căutările pentru un înlocuitor, al cărui nume ar trebui să fie anunţat luni, 14 ianuarie, la reunirea echipei, care va avea loc la propriul stadion.

Până atunci, gruparea ilfoveană şi-a stabilit un program de meciuri amicale, certitudinile fiind în număr de patru, toate urmând a se disputa cu începere de la ora 11:00. Primul duel va fi cu echipa satelit a Voluntariului, programat pe 19 ianuarie, pe terenul acesteia.

Pe 30 ianuarie, Baloteştiul se va duela cu Aerostar Bacău, pe terenul Complexului Olimpic de la Izvorani, iar pe 2 februarie va întâlni pe Unirea Slobozia, pe stadionul Coresi din Capitală. Ultimul amical stabilit este cel cu FCSB 2, care se va disputa la baza ARCOM din Berceni.

Articol scris de Mihai ANDRIEŞ