După ASU Poli, care va aborda noul sezon avându-l pe Cosmin Petruescu pe bancă, alte două grupări din Liga 2 Casa Pariurilor au ales să îşi schimbe antrenorul principal. Primii au mutat cei de la Sportul Snagov, care au anunţat, marţea trecută, numirea lui Laszlo Balint pe banca tehnică a echipei, în locul lui Valeriu Răchită.

Fostul tehnician al echipei AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, cu care a terminat sezonul recent încheiat al Ligii 3 pe locul secund în seria I, la două puncte de campioana Aerostar Bacău, a venit însoţit de secundul Cezar Zamfir, în timp ce Gabriel Vasiliu a rămas în continuare responsabil cu pregătirea portarilor.

"Am semnat un contract pe doi ani cu Sportul Snagov, iar obiectivul imediat este să construim o echipă competitivă în Liga 2. Va fi un campionat foarte puternic în noul sezon, cu multe echipe puternice, Petrolul, U Cluj, FC Argeş, UTA sau Farul, care vor lupta la promovare. Eu îmi doresc ca Sportul Snagov să fie surpriză plăcută a Ligii 2", a declarat Laszlo Balint.

Chindia şi-a luat antrenor trecut pe la naţionala României

A doua schimbare de antrenor s-a produs la Chindia Târgovişte, echipă care a ratat, la lovituri de departajare, promovarea în Liga I. în urma dublei manşe cu FC Voluntari. Deşi reunirea s-a făcut luni cu cei doi antrenori din sezonul trecut, principalul Nicolae Croitoru şi secundul Sică Bârdeş, a doua zi a fost anunţată despărţirea de cei doi, în locul lor sosind fostul secund al naţionalei României, Viorel Moldovan şi asistentul acestuia, Francisc Dican.

Viorel Moldovan, care după experienţa de la Euro 2016 a antrenat în Franţa, la AJ Auxerre, a fost prezentat oficial miercuri dimineaţă, în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc în Sala Florentină a primăriei municipiului Târgovişte.

"Vreau să fac o treabă frumoasă aici. Vin după aproape doi ani de pauză şi am găsit la Târgovişte oameni care vor performanţă. Alături de mine va fi Francisc Dican, cu care am lucrat şi anterior, la Auxerre. Preparatorul fizic Stelian Isac şi antrenorul cu portarii Gheorghe Păsărică vor rămâne în staff", a declarat Viorel Moldovan la prezentarea ca antrenor principal al Chindiei