CS Afumaţi a început cu dreptul meciurile de pregătire, învingând pe Dacia Unirea Brăila cu 2-1. Ilfovenii au mai anunţat în program încă şase partide, atât împotriva unor colege din serie (CS Mioveni şi Academica), cât şi a unor echipe din ligi inferioare eşalonului secund. După duelul de azi cu Tunari, va urma un cantonament la Cheile Grădiştei, în cadrul căruia au fost programate dueluri cu echipe din zona Braşovului (Olimpic Zărneşti, AS SR Braşov şi Olimpic Cetate Râşnov), ultimele două meciuri fiind cele împotriva grupărilor din Liga 2 Casa Pariurilor amintite mai sus.

ASU Poli îşi încheie pregătirile cu un meci contra liderului seriei a cincea din Liga 3

ASU Poli va juca azi al treilea amical al iernii, după 1-1 împotriva Cocoşului Orţişoara şi 3-1 cu Vulturul Grebenac, adversară urmând a fi Naţional Sebiş. Până la reluarea campionatului, timişorenii vor mai întâlni doar echipe din eşalonul al treilea, începând cu ACS Ghiroda (30.01) şi continuând cu CSM Şcolar (03.02), CSM Lugoj (07.02) şi Cetate Deva (08.02). Ultimul amical se va disputa contra liderului seriei a cincea din Liga 3, nou-promovata AS FC U Cluj, partida fiind programată pe 17 februarie, de la ora 14:00.

După primele două amicale, Academica Clinceni are un bilanţ pozitiv, noul tehnician, Ilie Poenaru, bifând două victorii. După 3-1 cu SC Popeşti-Leordeni, ilfovenii au învins ieri pe Voinţa Turnu Măgurele cu 5-3. Tot cu dreptul a debutat şi Emil Săndoi pe banca celor de la Fotbal Club Argeş, care au trecut cu 2-1 de Unirea Bascov, liderul ligii a patra argeşene. Piteştenii vor juca un nou amical duminică, atunci când vor primi replica dâmboviţenilor de la FC Aninoasa, iar joi se vor duela cu Academia Rapid. Ultimele două partide de pregătire ale argeşenilor vor avea loc în cadrul cantonamentului de la Mogoşoaia (13-17 februarie), cu Metaloglobus (13.02) şi SC Popeşti-Leordeni (17.02)

Înainte de a intra în cantonament la Mogoşoaia, CS Mioveni va disputa primul amical al anului contra Unirii Bascov. Dacă pentru data de 3 februarie nu a fost anunţat adversarul, în schimb pe 7 se va juca cu Baloteştiul, pe 10 cu Metaloglobus, iar pe 14 cu CS Afumaţi. Ultimul meci de pregătire va fi cel contra Chindiei, pe 17 februarie. În schimb, Sportul Snagov va juca primul amical de abia săptămâna viitoare, cu CS Tunari, meciul fiind programat luni. Ilfovenii vor efectua un cantonament de pregătire de 10 zile, care va avea loc pe plan local, la Casa Vlăsiei.