Foto: fcpetrolul.ro

Gruparea antrenată de Costel Enache se pregăteşte de zor pentru play-off-ul eşalonului secund, motiv pentru care a disputat joi al doilea amical de la revenirea la antrenamente după ieşirea României din starea de urgenţă.

După o remiză albă cu AFC Astra, FC Petrolul a obţinut o victorie într-un meci disputat tot cu un adversar din Liga 1. Joi, ploieştenii s-au deplasat la Sibiu, acolo unde au întâlnit echipa locală, aflată pentru moment pe locul al patrulea din play-out-ul primului eşalon. Duelul dintre cele două echipe s-a desfăşurat pe durata a trei reprize de câte 30 de minute, soarta partidei fiind decisă de reuşita lui Arnăutu. Acesta a marcat din apropierea porţii adverse, cu două minute înainte de finalul primei reprize.

Pentru această partidă, Costel Enache a optat pentru următoarea formulă de start: R. Avram – Bărboianu, And. Răuţă, Sîrghi, Ţicu – Pierce – Roige, David Meza, Niţescu, Vajushi – Arnăutu. Cu excepţia lui Younés, după minutul 45 au mai intrat pe teren toţi ceilalţi jucători care au efectuat deplasarea.

Articol scris de Mihai ANDRIEŞ