Ratarea intrării în play-off  a adus mutări pe banca tehnică a echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Antrenorii Alexandru Pelici și Roberto Ivan au demisionat de la CSM Râmnicu Vâlcea și au semnat actele prin care s-a oficializat despărțirea. Primii doi antrenori contactați de Lucian Munteanu au fost Cornel Dobre și Ștefan Nanu, însă aceștia au declinat ofertele.

Dulcea a antrenat pe FC Argeş 1953

Adrian Dulcea și-a dat azi acordul să preia postul de antrenor principal al echipei din Zăvoi. Originar din Călimănești-Vâlcea, el va ajunge în această seară la Vâlcea, pentru a semna contractul. Dulcea (foto jos, în dreapta) a pregătit până azi echipa de Liga a IV-a din Pitești, FC Argeș 1953 și încă joacă la formația Cozia Călimănești, care activează în Superliga Vâlcea.

”Am dat mâna cu Lucian Munteanu, dar încă nu am semnat. Ne vedem în această seară și stabilm restul detaliilor. În principiu, din punctul meu de vedere  este clar, vin la Vâlcea, mai sunt doar mici amănunte.  Aș vrea să am un secund din interior, care să cunoască bine echipă, e clar că rămâne și Robert Tufiși, e important să fie o colaboare bună. Am văzut două jocuri la televizor, cam știu echipa, îmi pare rău că nu a fost play-off, potențial exista, este o echipă bună. Reziliez acum cu FC Argeș 1953 și mâine dimineață sunt la antrenamentul CSM-ului” a declarat Adrian Dulcea.

Joacă în Superliga vâlceană

Chiar dacă va împlini 38 de ani pe 25 noiembrie, Dulcea nu a pus ghetele în cui şi evoluează în meciurile de acasă ale Coziei Călimăneşti, ocupanta locului 3 în liga a patra vâlceană, echipă pe care vrea să o ajute să promoveze în Liga 3 în această vară.

Experimentatul atacant a evoluat duminică în derby-ul cu liderul CS Şirineasa, aflat la un punct distanţă de Cozia. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, golul gazdelor fiind marcat de Dulcea, din penalty, în minutul 10.

Partida a fost onorată cu prezenţa de reputatul arbitru internaţional Alexandru Tudor (foto, în dreapta, alături de Dulcea), care a înlăturat în mare parte tensiunea din jurul acestui meci. Chiar şi aşa, în ultimul minut al prelungirilor, jucătorii celor două echipe au fost aproape de o încăierare generală, iar Alexandru Tudor a arătat două cartonaşe roşii.

În condiţiile în care Cozia îşi dispută meciurile de acasă doar duminica, sunt şanse foarte mari ca Dulcea să continue să evolueze până la finalul sezonului pentru gruparea din Călimăneşti, în paralel cu munca de antrenor la CSM.

”La Călimăneşti se pot face lucruri frumoase, dacă se implică toată lumea. Mă bucur că am văzut stadionul plin, nu am mai văzut atâta lume de când eram copil. Eu pot să vin doar la meciurile de acasă, nu sunt foarte bine pregătit, acum am jucat şi într-un picior. În acest moment, în Superliga Vâlcea este o luptă în patru, mai sunt multe jocuri, inclusiv între primele patru clasate, se mai pot pierde puncte, pentru că mai sunt şi alte echipe bune, precum Perişani. Acum, nu mai suntem la mâna noastră, depindem şi de alte rezultate”, a declarat Adrian Dulcea la finalul partidei de duminică.

ADI GEORGESCU (VÂLCEA)
Foto adiţional Dan Lixandru