Penultima etapă a turului de campionat al Ligii 2 va fi a doua intermediară a sezonului, fiind programată a se disputa marţi şi miercuri. În prima zi se va disputa o singură partidă, cea dintre Luceafărul Oradea şi FC Braşov, cu începere de la ora 14:00, partida urmând a fi televizată.

Runda va continua miercuri, atunci când primul meci al zilei se va disputa de la ora 12:00, la Afumaţi, între echipa gazdă şi CS Mioveni, care va fi transmisă la televizor. Restul partidelor vor începe de la ora 14:00, partida Olimpia Satu Mare – Foresta Suceava fiind ultimul meci televizat din această rundă.

Liderul a învins la Suceava cu un gol din penalty în minutele de prelungire

Ultimul meci al rundei cu numărul 17 s-a disputat duminică, la Suceava, acolo unde s-a deplasat Juventus Bucureşti (foto). Gruparea pregătită de Marin Barbu a deschis scorul din primul minut de joc prin Florin Cazan, dar gazdele au egalat în minutul 13, tot printr-un jucător U21, Vasile Dănilă. Scorul final a fost stabilit de golgeterul Remus Chipirliu, care a transformat un penalty, în al doilea minut de prelungire al partidei.

VEZI REZULTATELE ETAPEI A 17-A

În urma acestui rezultat, Juventus are acum 36 de puncte, cu cinci mai multe decât următoarele două clasate, Sepsi OSK şi FC Braşov. Foresta Suceava a ajuns la al cincilea eşec consecutiv şi se află după această rundă pe locul 10.

CLASAMENTUL GENERAL AL LIGII 2

Iată programul etapei a 18-a:

22.11.2016, ora 14:00
Luceafărul Oradea – FC Braşov

23.11.2016, ora 12:00
CS Afumaţi – CS Mioveni

23.11.2016, ora 14:00
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Metalul Reşiţa
Juventus Bucureşti – Dacia Unirea Brăila
Olimpia Satu Mare – Foresta Suceava
Dunărea Călăraşi – CSM Râmnicu Vâlcea
Unirea Tărlungeni – Chindia Târgovişte
ASU Politehnica Timişoara – CS Baloteşti

FC Academica Clinceni – Şoimii Pâncota nu se dispută, deoarece oaspeţii au fost excluşi din competiţie
UTA Bătrâna Doamnă – ACS Berceni nu se dispută, deoarece oaspeţii s-au retras din competiţie