Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal anunţă cluburile participante în competiţiile Liga 2, Liga 3 și de juniori că luni, 20 februarie, este ultima zi a perioadei de iarnă pentru transferuri în eşaloanele mai sus menţionate. 

În acest sens, reprezentanții cluburilor sunt așteptați la Departamentul Competiții până la ora 24 a zilei de luni, 20 februarie.

Reamintim că, într-un an competițional, un jucător se poate legitima la trei echipe, însă va avea drept de joc doar la două echipe.

Jucătorii legitimaţi la AJF după 21 februarie nu au drept de joc în Liga 2 şi Liga 3

În conformitate cu decizia Comitetului Executiv al FRF din 25 ianuarie 2017, în competiţiile organizate de AJF-uri perioada de transferuri se încheie cu 48 de ore înainte de începerea returului, respectiv cu 48 de ore înaintea primei etape din anul 2017 pentru competițiile ce se desfășoară în sistem play-off/play-out.

Conform aceleiaşi hotărâri, pentru evitarea oricărui dubiu, jucătorii legitimați la nivel de AJF începând cu 21 februarie 2017, adică ulterior încheierii perioadei de transferuri a FRF, nu pot participa la jocurile echipelor clubului ce evoluează în competițiile organizate de FRF.