Joi, de la ora 20:30, Sepsi OSK și FC Voluntari se întâlnesc în finala Cupei României, ediția 2021-2022.

Înaintea duelului pentru trofeu, cele două formații s-au antrenat miercuri pe stadionul Giulești, care va găzdui finala la scurt timp după inaugurare.

Tot miercuri au avut loc și conferințele de presă ale celor două formații.

„Ne bucurăm că suntem în finală. Am atins un obiectiv important, cred că după tragerea la sorți a semifinalelor, când am căzut cu Universitatea Craiova, nimeni nu a crezut că noi vom lupta pentru trofeu. E meritul băieților mei și ne bucurăm mult. O finală nu se joacă, se câștigă!”, a declarat Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi.

„Să învingem ar fi modul perfect în care am încheia sezonul acesta. Un sezon în care inițial ne-am gândit la play-off și la cupele europene, fără să ne gândim la Cupă. Dar primul trofeu din istorie ar fi ceva nemaipomenit pentru club, pentru noi, pentru suporterii din Sfântu Gheorghe”, a spus și căpitanul covăsnenilor, Bogdan Mitrea.

„Este prima mea finală, este o premieră și pentru mulți dintre jucători. E un joc în care sper să avem o atitudine potrivită. Întâlnim o echipă foarte bine organizată, cu un moral bun. Sepsi putea face față lejer și în play-off. Șansele sunt egale. Am făcut un sezon de excepție, dar important e să îl și terminăm cu bine”, a punctat antrenorul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu.

Căpitanul Igor Armaș: „Știm ce înseamnă acest meci pentru club, pentru noi, pentru fiecare în parte. Am tratat competiția, la fel ca Sepsi, cu mare seriozitate. O victorie ar fi cireașa de pe tort pentru acest sezon bun”.