Foto: Cristian Stavri / SPORT PICTURES

Marți seara, la Ploiești, s-a jucat primul sfert de finală al Cupei României, ediția 2021-2022: Sepsi a învins-o pe Chindia și va juca, pentru a doua oară în ultimele trei sezoane, în semifinalele competiției.

După un 0-0 în duelul dintre cele două echipe din campionat, la finalul săptămânii trecute, partida din Cupă a fost una mult mai spectaculoasă.

Insistența covăsnenilor din prima repriză a dat roade în minutul 35, atunci când Aganovic a centrat periculos în fața porții iar Căpușă a deviat în propria poartă.

O nouă eroare individuală a dus la reușita cu numărul doi a lui Sepsi, autor Bărbuț, în minutul 41. Matiș a pasat greșit înapoi, direct la adversar, care l-a executat pe portarul Moldovan.

Daniel Popa, în minutul 72, cu un șut din interiorul careului după o combinație cu Neguț, a readus-o pe Chindia în joc în final, însă Sepsi a reușit să păstreze avantajul minim și să obțină calificarea în semifinale. Ultima dată când a ajuns în această fază a competiției a fost în sezonul 2019-2020, atunci a trecut de Politehnica Iași și a pierdut finala contra lui FCSB.

Marți, 30 noiembrie 2021

  • Chindia Târgoviște – Sepsi OSK 1-2

Miercuri, 1 decembrie 2021

  • FC Buzău – FC Voluntari 15:30
  • Politehnica Timișoara – Fotbal Club Argeș 18:30

Joi, 2 decembrie 2021

  • ACSO Filiaşi – CS Universitatea Craiova 20:30