Sezonul regulat al ediţiei 2016-2017 din Liga Elitelor U19 a trecut de etapa cu numărul opt, începută pe 12 octombrie şi încheiată patru zile mai târziu. După această rundă, lista echipelor care nu au pierdut niciun meci în actuala ediţie de campionat s-a redus la trei, după ce Chindia a pierdut derby-ul cu FC Viitorul, scor 0-3. Cele trei invincibile sunt SC Dinamo (seria Est), ACS Poli şi Tricolor11 Timişoara (ambele seria Vest).

SC Dinamo (foto, principal) continuă să ocupe fotoliul de lider, după ce a învins cu 2-0 pe LPS Roman, poziţie pe care se află din etapa a V-a în continuu. Echipa antrenată de Florin Bratu are 22 de puncte, cu unul mai mult decât ocupanta locului secund, FC Viitorul şi are cel mai bun atac dintre cele 27 de echipe participante în Liga Elitelor U19, cu un total de 33 de goluri marcate.

Tricolor11 Timişoara şi UTA Bătrâna Doamnă au marcat de şapte ori

În seria Vest, primele două clasate au procentaj maxim, cu şapte, respectiv şase meciuri jucate şi câştigate. Primul loc este ocupat de ACS Poli Timişoara, cu 21 de puncte, în timp ce Tricolor11 Timişoara a stat în etapa a patra şi are un joc în minus faţă de lider, acumulând 18 puncte. Echipa Centrului de Excelenţă de la Timişoara este cu doi ani mai mică decât celelalte competitoare, evoluând cu jucători născuţi în 2000.

Pregătiţi de Adrian Văsâi, timişorenii au reuşit, la fel ca şi cei de la UTA Bătrâna Doamnă, scorul etapei, ambele echipe impunându-se cu 7-0 în duelurile cu LPS Banatul, respectiv Olimpia Satu Mare.

CLASAMENT SERIA EST | CLASAMENT SERIA VEST

Iată rezultatele etapei a opta:

SERIA EST:

CSM Politehnica Iaşi 0-3 Concordia Chiajna
LPS Roman 0-2 SC Dinamo 1948 Bucureşti
FC Braşov 5-1 SC FC Steaua Bucureşti SA
FC Voluntari 1-1 ASC Juventus Bucureşti
Chindia Târgovişte 0-3 FC Viitorul
Academia de Fotbal Farul Constanţa 1-0 CS Mioveni
CS U Craiova 3-2 CS Dinamo Bucureşti

SERIA VEST:

Tricolor11 Timişoara 7-0 LPS Banatul Timişoara
Tricolor11 Târgu Mureş 2-1 FC Viitorul Mihai Georgescu
Pandurii Târgu Jiu 2-3 ACS Poli Timişoara
LPS Bihorul 1-3 FC Ardealul Cluj
LPS Satu Mare 1-0 CSS Drobeta Turnu Severin
UTA Bătrâna Doamnă 7-0 Olimpia Satu Mare
Gaz Metan Mediaş a stat