A şaptea etapă din Liga Elitelor U19, sezonul 2016-2017 a fost una dominată de echipele vizitatoare. În cele două serii, doar trei echipe au reuşit să fructifice avantajul terenului propriu, în timp ce alte două au trebuit să se mulţumească doar cu un egal. În seria Est, FC Viitorul (foto principal, din meciul cu CSM Poli Iaşi) şi Concordia Chiajna au fost singurele care au păstrat toate cele trei puncte puse în joc şi continuă cursa de urmărire a liderului SC Dinamo, învingător cu 5-3 în duelul cu nou promovata CS Dinamo.

Cel mai spectaculos meci al seriei a fost cel dintre CS U Craiova şi FC Voluntari, în care gazdele au condus cu 2-0, 3-2 şi 4-3, dar au fost egalate de fiecare dată, ultimul gol, cel de 4-4, fiind reuşit de ilfoveni în al treilea minut de prelungire al meciului.

În seria Vest, singura victorie le-a aparţinut celor de la Gaz Metan Mediaş, în timp ce ocupantele locurilor 4 şi 2, FC Ardealul şi Pandurii, au terminat la egalitate, scor 1-1. În urma acestei remize, ACS Poli Timişoara a rămas în continuare liderul seriei, deşi a stat în această etapă.

CLASAMENT SERIA EST | CLASAMENT SERIA VEST

Iată rezultatele etapei a şaptea:

SERIA EST:

FC Viitorul 2-0 CSM Politehnica Iaşi
FC Steaua Bucureşti 1-2 FC Chindia Târgovişte
CS Dinamo 3-5 SC Dinamo 1948
Concordia Chiajna 5-1 LPS Roman
CS Mioveni 1-2 FC Braşov
Juventus Bucureşti 1-2 Academia de Fotbal Farul Constanţa
CS U Craiova 4-4 FC Voluntari

SERIA VEST:

LPS Banatul Timişoara 0-6 ACS UTA Bătrâna Doamnă
FC Viitorul Mihai Georgescu 0-5 Centrul de Excelenţă Timişoara
FC Ardealul Cluj 1-1 Pandurii Târgu Jiu
CSS Drobeta Turnu Severin 1-7 LPS Bihorul
Olimpia 2010 Satu Mare 2-6 LPS Satu Mare
Gaz Metan Mediaş 9-1 Centrul de Excelenţă Târgu Mureş
ACS Poli Timişoara a stat