Trei echipe au rămas în continuare fără înfrângere şi după a şasea rundă din Liga Elitelor U17. Două sunt din seria Est, FC Voluntari şi FC Viitorul, în timp ce în seria Vest figurează FC Ardealul Cluj. Ilfovenii (foto, principal) sunt revelaţia debutului de campionat, fiind lideri după şase etape, echipa pregătită de Octavian Chihaia adunând cinci victorii şi un egal.

După egalul din prima etapă, contra echipei Centrului de Excelenţă Buzău, FC Voluntari a câştigat toate meciurile disputate până acum şi a marcat în total de 23 de ori, având a doua ofensivă din ambele serii. Podiumul este completat de SC Dinamo 1948 şi FC Viitorul, aflate la 1, respectiv 2 puncte distanţă de lider.

Ardealul, şase victorii din şase meciuri

În seria Vest, la fel ca şi la categoria sub 19 ani, liderul are procentaj sută la sută. Dacă la categoria superioară de vârstă, performera se numeşte ACS Poli Timişoara, în schimb la U17, pe primul loc se află FC Ardealul. Clujenii au cel mai bun atac din întreaga competiţie, cu 25 de goluri marcate, recordul într-un meci fiind stabilit pe teren propriu, în runda a doua, când au învins cu 9-1 pe LPS Banatul.

Trei echipe se află la egalitate de puncte în spatele celor de la FC Ardealul, toate cu câte 15 puncte. Este vorba de LPS Bihorul, UTA Bătrâna Doamnă şi ACS Poli Timişoara, ultima suferind prima înfrângere din acest sezon chiar în această rundă, după 0-3 în derbyul cu FC Ardealul.

CLASAMENT SERIA EST | CLASAMENT SERIA VEST

Iată rezultatele etapei a şasea:

SERIA EST:

Centrul de Excelenţă Buzau 2-3 FC Viitorul
Chindia Targoviste 0-2 Regal Sport Club "Ferdinand I"
Sport Team București 0-1 FC Voluntari
CSM Politehnica Iaşi 2-2 Petrosport Ploieşti
FC Braşov 1-2 Juventus Bucureşti
Academia de Fotbal Farul Constanţa 1-4 CS U Craiova
SC Dinamo 1948 Bucureşti 4-0 Concordia Chiajna

SERIA VEST:

ACS Poli Timişoara 0-3 FC Ardealul Cluj
Pandurii Târgu Jiu 1-1 ASA 2013 Târgu Mureș
LPS Bihorul 4-3 Centrul de Excelenţă Deva
LPS Satu Mare 2-1 LPS Banatul Timişoara
Centrul de Excelenţă Timişoara 3-1 Interstar Sibiu
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 3-3 Centrul de Excelenţă Târgu Mureş
UTA Bătrâna Doamnă 1-0 Unirea 1924 Alba Iulia