Pentru sezonul 2015-2016, Federaţia Română de Fotbal a inaugurat, sub numele de Liga Elitelor, două noi competiţii dedicate celor mai buni juniori la categoriile sub 19 ani şi sub 17 ani. Pe lângă campionatele propriu-zise, în care titlul a fost cucerit la ambele categorii de FC Viitorul, au mai fost create şi o Cupă a României. Aceste competiţii, în care au participat primele opt clasate din fiecare serie a categoriei respective de vârstă, au fost adjudecate de UTA Bătrâna Doamnă la U19 şi Pandurii Târgu Jiu la U17.

Sezonul 2015-2016 al celor două categorii de vârste se va încheia în această seară cu cele două Supercupe ale României, ambele partide fiind programate a se disputa la Mogoşoaia, pe terenul central.

Primul meci, de la ora 19:00, le va aduce faţă în faţă pe FC Viitorul, campioana Ligii Elitelor U17 şi Pandurii, câştigătoare Cupei. Meciul juniorilor sub 19 ani va începe de la ora 21:30 şi le va opune pe FC Viitorul, câştigătoarea Ligii Elitelor U19 şi UTA Bătrâna Doamnă, formaţie care a cucerit Cupa României la această categorie de vârstă.

În calitate de câştigătoare a Ligii Elitelor U19, FC Viitorul va reprezenta România în ediţia 2016-2017 a UCL Youth League, pe ramura campioanelor naţionale.