Echipele calificate în ultimul act sunt FC Viitorul și Club Sportiv U Craiova. Meciul este programat să înceapă la ora 12:30 și va fi transmis în direct pe pagina de facebook a Federației Române de Fotbal și pe canalul de YouTube FRF TV.

În deschiderea finalei, se va disputa finala mică, care va decide ocupanta locului 3. Meciul dintre FC UTA Arad și Sporting Juniorul Vaslui este programat să înceapă la ora 10:00.

Finala U19 se joacă pe stadionul Juventus

Pe 3 iunie este programată finala U19 a Ligii Elitelor, dintre FC Viitorul și Dinamo București. Partida se va disputa pe stadionul Juventus din Colentina, începând cu ora 11:00, și va fi transmisă în direct pe pagina de facebook a Federației Române de Fotbal și pe canalul de YouTube FRF TV.

Cele două formații s-au întâlnit și în finala sezonului trecut, când formația bucureșteană, antrenată atunci de Florin Bratu, și-a adjudecat trofeul. Pe lângă titlul de campion, la această categorie de vârstă în joc se află și participarea în viitoarea ediție a UEFA Youth League.

Meciul pentru a stabili ocupanta locului 3 s-a disputat joi, 31 mai, la baza „Ardealul” din Someşeni şi a fost câştigat de CFR, scor 3-2, după ce Ardealul a condus cu 1-0 şi 2-1.