În prima etapă a Ligii Elitelor U17, AFC Unirea Alba Iulia a debutat cu dreptul pe ”Cetate”, într-un moment în care viitorul tinerei și talentatei echipe este incert. ”Alb-negrii” au realizat o victorie mare, demonstrând că au un potențial care nu trebuie ignorat

”În condițiile în care învingem reprezentanta unui club de Liga 1, ce are o arie superioară de selecții și condiții de pregătire la alt nivel, este clar că am realizat o victorie mare”, a comentat antrenorul Vasile Ursu.

”Căpitanul” Davidaș, gol și pasă decisivă

După o primă repriză în care ambele combatante și-au trecut în cont o bară: An. David (9) și Corjescu (27), la reluare a ieșit la rampă căpitanul gazdelor Claudiu Davidaș. Acesta a deschis scorul dintr-un penalty scos de atacantul Andrei David (fotbalist testat de CSU Craiova) și apoi, în minutul 74, a inventat o pasă de geniu către nou-intratul I. Adam, rămas singur cu portarul.

Unirea: E. Lazăr – Duma, L. Dan, Cordoș, G. Stan, Vășuț, Mîndrean. Negrea, D. Oprean, Davidaș, A. David.
Rezerve Petric – I. Adam, Zsigmond, Filimon, Narița, Rațcu, Palfi.
Antrenor Vasile Ursu;

Poli Timișoara: Contra – Ciurescu, Găvruță, Belu, Şchiopu, Firan, C. Dumitru, Corjescu, P. Stanciu, Strein, Iseini
Rezerve: Ureche – Nedelcu, Demenescu, Costinaș, Mirescu, Andrei, Sevicu
Antrenor Robert Frusa.

La juniori A, Unirea Alba Iulia (antrenor Florian Brumaru) a învins cu 2-1 echipa Liceului Teoretic “Lucian Blaga” Reghin prin golurile lui Mîndroc şi Dup.

Runda următoare, în Liga Elitelor U17, Unirea va juca în deplasare cu CSU Craiova, liderul seriei după 6-0 cu Gaz Metan Mediaş.

DAN HENEGAR – ALBA