Sporting Juniorul Vaslui a ratat șansa de a se desprinde în fruntea clasamentului seriei Est din Liga Elitelor U17. Puștii coordonați de Cornel Cracea au fost la un pas să facă acest lucru, însă au fost egalați dintr-o fază care nu anunța mare lucru.

Oaspeții au început bine meciul și au bifat două mari ocazii. Într-o primă fază, portarul Ionuț Ailenei și-a salvat echipa de gol, iar apoi bara a fost înger păzitor pentru gazde.

Vasluienii au pus imediat stăpânire pe joc, iar ocaziile au început să apară, fiind rândul bucureștenilor să fie salvați de bară. Pe acest fond de dominare teritorială și tactică a venit golul formației vasluiene, Eduard Grigore reluând în poartă pentru 1-0.

În partea a doua, gazdele au cedat inițiativa și au încercat să țină adversarii la centrul terenului. Din păcate, prudența ofensivă nu a fost de bun augur, Juventus restabilind egalitatea, prin Dragoș Militaru, dintr-o fază, care nu anunța nimic periculos la poarta lui Ailenei.

S-a terminat 1-1, deși Sporting Juniorul a mai avut încă două mari șanse de gol, mingea fiind respinsă de portar sau trecând milimetri pe deasupra porții. Cu acest rezultat, Sporting Juniorul Vaslui rămâne lidera seriei Est, cu 11 puncte din cinci meciuri disputate.

Etapa următoare, sâmbătă, 18 noiembrie, vasluienii vor evolua pe terenul ultimei clasate, Steagu Roșu Brașov. Înainte de acest meci, Sporting Juniorul va debuta pe teren propriu în Cupa României, contra LPS Focșani, meciul fiind programat miercuri, 15 noiembrie, de la ora 14.