Competiţia dedicată celor mai buni juniori din România la categoriile sub 17 ani şi sub 19 ani a ajuns la runda cu numărul patru. Revelaţia sezonului inaugural, FC Ardealul Cluj îşi continuă parcursul impresionant, formaţia clujeană fiind lider cu punctaj maxim în seria Vest la ambele categorii de vârstă. Performanţa clujenilor nu este singulară, pentru că şi juniorii clubului ACS Poli Timişoara au tot câte patru victorii la U19 şi la U17, diferenţa fiind doar de golaveraj, net superior celor de la FC Ardealul.

REZULTATELE ETAPEI A PATRA ŞI CLASAMENTELE
SERIA EST ELITĂ U19 | SERIA VEST ELITĂ U19

Tot punctaj maxim, dar doar la câte o categorie de vârstă au FC Viitorul, respectiv Dinamo Bucureşti. Campioana en-titre şi reprezentanta României în UEFA Youth League a câştigat la limită derby-ul cu ilfovenii de la Concordia Chiajna. Constănţenii au rămas la două puncte în faţa celor de la Dinamo, învingători duminică cu 5-0 în faţa nou-promovatei FC Steaua Bucureşti şi a celor de la Chindia Târgovişte, care a dispus cu 2-1 de CS U Craiova.

La categoria sub 17 ani, liderul seriei Est este Dinamo Bucureşti, juniorii clubului din Ştefan cel Mare impunându-se cu 2-1 în faţa nou venitei CS Petrosport Ploieşti. Podiumul este completat de FC Voluntari, cu 10 puncte şi FC Viitorul cu 8 puncte.

REZULTATELE ETAPEI A PATRA ŞI CLASAMENTELE
SERIA EST ELITĂ U17 | SERIA VEST ELITĂ U17