A treia etapă a Ligii Elitelor U19 nu a adus schimbări în clasamentul seriei Vest, acolo unde trei echipe au punctaj maxim, nouă puncte. Semifinalista ediţiei trecute, FC Ardealul (foto principal, în portocaliu) este lider, având cel mai bun golaveraj, 15-4. Locul secund este ocupat de nou-promovata AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (foto jos), care a învins în ultima etapă pe ASA Târgu Mureş, în deplasare, scor 2-0.

ACS Poli completează podiumul, timişorenii învingând, tot cu 2-0 şi tot în deplasare, pe LPS Banatul. LPS Bihorul ocupă locul cinci, la egalitate de puncte cu UTA Bătrâna Doamnă, dar orădenii au jucat doar două meciuri, ambele câştigate.

Dinamo, lider solitar în Est

Seria Est are în clasament o singură echipă cu trei victorii din tot atâtea meciuri jucate, Dinamo Bucureşti. Vicecampionii naţionali s-au impus la limită în ultima etapă, 3-2 la Regal Sport. Podiumul este completat de FC Voluntari, care a reuşit scorul rundei, 7-0 cu Chindia şi de Petrosport Ploieşti, învingătoare în faţa Concordiei cu 1-0.

Campioana FC Viitorul se află de abia pe locul cinci, după ce a obţinut prima victorie a sezonului, trecând de Sport Team cu 6-1, pe teren propriu (foto, jos)

CS U Craiova, la prima victorie, după un meci cu şapte goluri

Echipa pregătită de Daniel Mogoşanu a spart gheaţa, obţinând primul succes din actuala ediţie de campionat. Victima oltenilor a fost CSM Poli Iaşi, de care au dispus cu 6-1. Oltenii au avut doar 1-0 la pauză, prin Nichifor, cu un șut de la 14 metri (5), restul de goluri fiind consemnate după pauză.

Gheorghiu a marcat golul de onoare al ieşenilor (56), însă gazdele au punctat de cinci ori după reluare. Alex Gârbiță a reuşit o dublă (43, 67), lista marcatorilor fiind completată de Zbona (71), Mihăilă (73) și Cercel (78).

REZULTATELE ETAPEI A TREIA ŞI CLASAMENTELE
SERIA EST | SERIA VEST