Comuna Dumbrăvița din Timișoara este noua câștigătoare a Cupei Satelor, ediția 2021/2022! Formația timișoreană s-a impus în ultimul act în fața celor de la Șura Mare, scor 2-0! Ambele goluri au fost înscrise de David Szabo din penalty!

Iată clasamentul final al competiției: 

Locul 1: Dumbrăvița (TM)
Locul 2: Șura Mare (SB)
Locul 3: Șanț (BN)
Locul 4: Miroslava (IS)
Locul 5: Bucșani (DB)
Locul 6: Cumpăna (CT)
Locul 7: Ulmeni (CL)
Locul 8: Mârșani (DJ)

PREMIILE pentru echipele clasate pe podium! 

Premiu locul I – ” Experiență alături de “tricolorii U21”. Lotul echipei câștigătoare, împreună antrenorul și primarul comunei de apartenență al echipei vor însoți echipa națională de fotbal U21 a României cu ocazia unei partide disputate în deplasare.

Premiile II și III – lotul echipei câștigătoare, împreună cu antrenorul și primarul comunei de apartenență vor beneficia de o experiență VIP cu ocazia unei partide disputate pe teren propriu de echipa națională de fotbal U21 a României.

PREMII SPECIALE: 
Jucătorul finalei: David Szabo (Dumbrăvița)
Jucătorul turneului: Mihai Andronesi (Șanț)
Portarul turneului: Radu Nasture (Șura Mare)

Premierea participanților a fost făcută de președintele FRF, Răzvan Burleanu, alături de legendele fotbalului românesc, Ion Geolgău și Miodrag Belodedici!

11:15

Bună dimineața tot din Gura Râului, unde deja am aflat ocupanta locului 3 din această ediție: Comuna ȘANȚ! Formația din Bistrița-Năsăud s-a impus cu 4-0 în finala mică disputată împotriva celor de la Miroslava și încheie astfel turneul pe podium!

Șanț (BN) – Miroslava 4-0
Au marcat: ⚽ Emilio Steopan, ⚽⚽ Mihai Andronesi

Urmează finala dintre Șura Mare și Dumbrăvița, în urma căreia vom afla câștigătoarea ediției 2021/2022 a Cupei Satelor! Meciul poate fi urmărit în direct pe FRF TV și Împreună suntem fotbal începând cu ora 11:30!

TURNEU FINAL CUPA SATELOR – ZIUA 2 

18:20

Comuna Dumbrăvița se califică în finala competiției grație golului înscris de Luca Tripa în partida cu Miroslava! Echipa timișoreană va întâlni în marea finală echipa Șura Mare, din Sibiu, care a învins în prima semifinală echipa comunei Șanț, scor 3-1!

În finala mică, pentru locul 3, se vor întâlni comunele Șanț și Miroslava, mâine, 22 mai, de la ora 10:30!

Rezultatele din semifinale:

Șura Mare (SB) – Șanț (BN) 3-1
Au marcat: ⚽ Ovidiu Băra, ⚽ ⚽ Pavel Huzu / ⚽ Andronesi Mihai

Dumbrăvița (TM) – Miroslava (IS) 1-0
A marcat:⚽ Luca Tripa

16:50

Clasamentul final începe să prindă contur! Comuna Bucșani se impune categoric, scor 4-1, în meciul pentru locul 5, disputat contra echipei din comuna Cumpăna!

Urmează jocurile din semifinalele Cupei Satelor. Startul este dat de derby-ul dintre Șura Mare și Șanț, în urma căreia vom afla prima finalistă!

JOCURILE PENTRU CLASAMENT: 
Ulmeni (CL)
– Mârșani(DJ) 3-0, meci pentru locurile 7-8
Au marcat: ⚽ Stere Giani, ⚽ Cotea Sorin, ⚽ Neacșu Bogdan

Cumpăna (CT) – Bucșani (DB)  1-4, meci pentru locurile 5-6
Au marcat: ⚽ Radu Florea / ⚽ Eduard Andrei, ⚽⚽ Sorin Cristea, Leonard Arsene

16:10

Echipa Comunei Ulmeni încheie competiția Cupa Satelor pe locul 7, după ce a învins cu 3-0 echipa Comunei Mârșani în meciul pentru locurile 7-8.

13:00

S-a încheiat și ultimul meci din faza grupelor! Comunele Șanț și Bucșani au remizat, 0-0, rezultat care le califică mai departe pe comunele Șanț și Miroslava!

CLASAMENTUL  FINAL (faza grupelor)

GRUPA A

Echipa Meciuri Victorii Egal Înfrângeri Golaveraj Puncte
Dumbrăvița (TM) 3 3 0 0 7-0 9
Șura Mare (SB) 3 2 0 1 4-2 6
Cumpăna (CT) 3 1 0 2 2-3 3
Ulmeni (CL) 3 0 0 3 0-8 0


GRUPA B 

Echipa Meciuri Victorii Egal Înfrângeri Golaveraj Puncte
Șanț (BN) 3 2 1 0 7-1 7
Miroslava (IS) 3 2 0 1 4-2 6
Bucșani (DB) 3 1 1 1 3-2 4
Mârșani (DJ) 3 0 0 3 2-11 0

 

REZULTATELE DIN ZIUA 2 A TURNEULUI FINAL:
Ulmeni (CL) – Șura Mare (SB) 0-2
Au marcat: ⚽❌ Mario Porumbel (OG), ⚽ Raul Grozav

Miroslava (IS) – Mârșani (DJ) 2-1
Au marcat: ⚽ Ionut Hriscu, ⚽ Paul Lamba / ⚽❌ Sebastian Voinescu (OG)

Cumpăna (CT) – Dumbrăvița (TM) 0-1
A marcat: ⚽ David Szabo (pen)

Bucșani (DB) – Șanț (BN) 0-0

12:15

Comuna Dumbrăvița încheie faza grupelor pe primul loc, cu trei victorii din 3 meciuri jucate! În urma victoriei contra comunei Cumpăna, s-a decis și cea de-a doua semifinalistă din Grupa A: Șura Mare!

Urmează ultimul meci din faza grupelor, cel dintre comunele Șanț și Bucșani!

12:00

11:25

Echipele Miroslava (IS) și Mârșani (DJ) au încheiat meciurile din faza grupelor. Echipa Miroslava rămâne, pentru moment, pe locul 2, care îi asigură calificarea în semifinalele competiției. Însă, clasamentul poate suferi modificări după ultimul meci din faza grupelor, dintre Șanț și Bucșani!

10:45 

Bună dimineața din Gura Râului, unde au început deja partidele din ziua 2 a turneului final al Cupei Satelor! Meciul de deschidere al zilei a fost cel dintre comunele Ulmeni (CL) și Șura Mare (SB). Formația din Sibiu s-a impus cu 2-0, în urma unui autogol al călărășenilor și un gol al lui Raul Grozav.

10:00

REZULTATELE MECIURILOR DIN ZIUA 1

21:30

Fostul internațional român, Miodrag Belodedici, şi-a serbat ziua de naştere la Gura Râului, în județul Sibiu, unde se desfăşoară turneul final al Cupei Satelor, ediția 2021-2022!

20:00

REZUMATUL ZILEI 1 la turneul final al Cupei Satelor! Vă invităm să urmăriți golurile spectaculoase înscrise, emoțiile trăite de jucători și atmosfera creată în tribune de susținătorii echipelor!

Dumbrăvița (TM) – Șura Mare (SB) 2-0
Au marcat: ⚽ Gabriel Gladun, ⚽ Eduard Nedescu

Șant (BN) – Mârșani (DJ) 6-1
Au marcat: ⚽ Emilio Steopan, ⚽ Viorel Bumbu, ⚽ Alex-Tinu Roman, ⚽⚽⚽ Mihai Andronesi  / Antonio Papa (pen.)

Ulmeni (CL) – Cumpăna (CT) 0-2
Au marcat: ⚽ Bogdan Edward, ⚽ Radu Florea

Miroslava (IS) – Bucșani (DB) 2-0
A marcat: Paul Lamba ⚽⚽

Șura Mare (SB) – Cumpăna (CT)
Au marcat: ⚽ Pavel Huzu, ⚽ Raul Grozav

Mârșani (DJ) – Bucșani (DB) 0-3
Au marcat: ⚽ Robert Țețcu, ⚽ Leonard Arsene, ⚽ Sorin Cristea

Dumbrăvița (TM) – Ulmeni (CL) 4-0
Au marcat: ⚽⚽⚽ Ayan Doroiman, ⚽ Luca Tripa

Șant (BN) – Miroslava (IS) 1-0
A marcat: ⚽ Mihai Andronesi

18:30

Meciul dintre comunele Șanț și Miroslava încheie prima zi a turneului final! Formația bistrițeană bifează și a doua victorie a zilei. Ne revedem mâine dimineață, cu jocurile rămase din faza grupelor.

17:45

Dumbrăvița bifează și a doua victorie a zilei și este cu un pas mai aproape de semifinalele competiției!

17:00

Comuna Bucșani câștigă și ea primul său meci în cadrul turneului final, 3-0 împotriva formației din Mârșani (DJ), care a ajuns la a doua înfrângere.

16:15

Am revenit pe terenul din Gura Râului pentru seria a doua de meciuri din faza grupelor programate în prima zi a turneului final al Cupei Satelor.

Câștigătoare în primul meci al zilei, comuna Cumpăna s-a împiedicat în jocul cu Șura Mare (SB), și s-a impus cu 2-0, complicând astfel calculele în GRUPA A!

13:10

Partida dintre Miroslava și Bucșani încheie prima serie de meciuri a zilei 1 din cadrul turneului final al Cupei Satelor! Golurile formației ieșene au fost înscrise de Paul Lamba! Revenim după-amiază, începând cu ora 15:30, cu celelalte jocuri programate astăzi! 

12:15

Comuna Cumpăna, finalista din prima ediție a competiției, s-a impus în primul său meci, scor 2-0 contra formației Ulmeni din Călărași. Golurile echipei constănțene au fost înscrise de Bogdan Edward și Radu Florea!

11:25

S-a încheiat și primul meci din grupa B: Comuna Șant din Bistrița Năsăud a înscris de șase ori în poarta celor de la Mârșani (Dolj). Jucătorul care s-a remarcat în această partidă este Mihai Andronesi, autor al unui hattrick!

10:00

S-a încheiat meciul de deschidere al turneului final al Cupei Satelor! Comuna Dumbrăvița (TM) s-a impus cu 2-0 în partida cu Șura Mare, reprezentanta județului Sibiu! Golurile formației timișorene au fost marcate de Gabriel Gladun, Eduard Nedescu!

Urmează partida dintre comunele Șant (BN) și Mârșani (DJ)! Rămâneți alături de noi pentru a fi la curent cu toate noutățile!

TURNEU FINAL CUPA SATELOR – 19 mai

19:30

În urma tragerii la sorți care a avut loc joi, 19 mai, la Muzeul Astra din Sibiu, s-a stabilit componența celor două grupe + țintarul meciurilor!

GRUPA A
Comuna Dumbrăvița (TM)
Comuna Ulmeni (CL)
Comuna Cumpăna (CT)
Comuna Șura Mare (SB)

GRUPA B
Comuna Șanț (BN)
Comuna Miroslava (IS)
Comuna Bucșani (DB)
Comuna Marșani (DJ)

Terenul din Gura Râului, pregătit să găzduiească turneul final! 

Faza finală a acestei ediții se va disputa în comuna Gura Râului din Sibiu, o oază de verdeață înconjurată de munți.