La începutul anului 2021 a fost lansată noua ”casă” a fotbalului grassroots, www.impreunasuntemfotbal.ro, unde se regăsesc toate informațiile despre competițiile din fotbalul de bază organizate de FRF.

Tot în această platformă a fost integrată, începând cu această toamnă, și partea de înregistrare digitală în competițiile grassroots.

Cupa Satelor și Interliga Naționale, primele competiții grassroots aliniate la start după mai bine de un an și jumătate

Toamna vine cu vești bune pentru fotbalul de bază! În urma modificării protocolului medical conform căruia minorii sunt exceptați de la testarea COVID-19, Federația Română de Fotbal anunță startul a două dintre cele mai iubite competiții de grassroots: Cupa Satelor, competiție U13 care se desfășoară în satele și comunele din România, și Interliga Națională, care se dispută la categoriile de vârstă U7, U8, U9, U10!

CUPA SATELOR 

Participă echipele de copii (născuți după 01.01.2009 – U13) ale satelor și comunelor din România. O comună poate participa cu mai multe echipe.

Etapa I (faza județeană) debutează pe 15 octombrie, după finalizarea înregistrărilor. Această fază este organizată de Asociațiile Județene de Fotbal pentru fiecare județ în parte. Pentru a intra în competiție, un județ trebuie sa aiba minimum 8 echipe participante. INTRĂ ACUM SĂ ÎȚI ÎNREGISTREZI ECHIPA ÎN COMPETIȚIE!
REGULAMENT CUPA SATELOR 2021-2022


INTERLIGA NAȚIONALĂ 

Interliga Națională de Fotbal – ”Patru campionate în unul singur” este o competiție mixtă (băieți și fete), organizată pentru copii din mediul urban și rural, la patru categorii de vârstă U7 (n. 2015), U8 (n. 2014), U9 (n. 2013) și U10 (n. 2012). Competiția se organizează la nivel județean – interjudețean în parteneriat cu cele 41 de Asociații Județene de Fotbal și AMFB, zonal și cu finalitate națională prin Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ola – Trofeul Gheorghe Ene, organizată de către FRF. INTRĂ ACUM SĂ ÎȚI ÎNREGISTREZI ECHIPA ÎN COMPETIȚIE!

Este un proiect inaugurat de Federaţia Română de Fotbal în anul 2015, sub umbrela programului Împreună Suntem Fotbal. REGULAMENT INTERLIGA NAȚIONALĂ 2021-2022