Copiii din Ruginoasa, câștigătorii primei ediții a Cupei Satelor, în 2019

Joi, 30 mai 2019, Federația Română de Fotbal organizează la Ruginoasa (Iași) sărbătoarea trofeului câștigat de echipa din comună la prima ediție a Cupei Satelor.

Echipa din comuna ieșeană a obținut la începutul acestei luni performanța de a câștiga prima ediție a Cupei Satelor U13, competiție organizată de FRF în parteneriat cu AFIR. La Cumpăna (Constanța), copiii din Ruginoasa au învins în finala condusă de arbitrii de Liga 1 Sebastian Colțescu și Horia Mladinovici, primind trofeul de la președintele FRF, Răzvan Burleanu, și medaliile de la membrii echipei FRF Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu.

Pe lângă trofeu, micii fotbaliști din Ruginoasa vor beneficia de un premiu special: vor însoți echipa națională în Norvegia, la meciul din 7 iunie (preliminariile Euro 2020), într-o experiență extraordinară!

Cupa Satelor este o competiție a comunităților în spiritul fotbalului ca fenomen social, astfel că până la meciul cu Norvegia, avem sărbătoarea trofeului! Vă așteptăm joi, 30 mai 2019, începând de la ora 11:00, la un eveniment plin de surprize organizat în Ruginoasa!

Campionii vor fi premiați pe terenul comunei, vor prezenta trofeul întregii comunități printr-un parcurs spectaculos prin localitate și se vor întâlni cu fostul mare internațional Aurel Țicleanu, membru al echipei FRF și ambasador al competiției!