Echipa feminină de fotbal CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud are, începând din această săptămână, un nou antrenor principal.

Fost selecționer al României, fost antrenor la Olimpia Cluj și, în ultimii trei ani, la Politehnica Timișoara, Mirel Albon, cel mai experimentat tehnician din istoria fotbalului feminin românesc, va conduce de pe margine în viitorul sezon echipa CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud!
Sunt foarte bucuros că am ajuns la Bistrița. Consider că e un club foarte serios. Mi-a fost propus un proiect interesant. Mă bucur că încă un oraș din România dorește să construiască o echipă cu care să facă performanță în fotbalul feminin. În aceste condiții, am acceptat foarte repede și foarte motivat această ofertă. Vreau să încep cât mai repede treaba la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Am văzut baza de pregătire, condițiile de care fetele se bucură aici la Bistrița și cred că putem face împreună lucruri foarte frumoase. Sper ca în cel mai scurt timp CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud să devină o forță în fotbalul românesc”, a spus Mirel Albon.
Din staful lui Mirel Albon va face parte în continuare Călin Svoboda, cel care a pregătit echipa bistrițeană încă de la înființare.
În urmă cu mai puțin de două săptămâni, Mirel Albon anunța despărțirea de Politehnica Timișoara, formație cu care a fost foarte aproape de titlul de campioană a României în ultimele două sezoane.
La Timișoara am găsit un loc fermecător, iar la Poli am întâlnit oameni de mare calitate. Oameni pe care ți i-ai dori tovarăși la un drum cât mai lung și de care nu îți vine să te desparți niciodată”, a spus Mirel Albon la despărțirea de Politehnica Timișoara.
Articol de ADI DOBRE