Condusă de pe margine de antrenorul Adrian Văsâi, echipa combinată a celor două Centre Regionale de Excelenţă a condus la pauză cu 2-1. Onişa, din penalty, şi Ţiereanu au fost marcatorii din prima repriză ai selecţionatei noastre. După reluare, Horşia a stabilit scorul final al partidei.

Adrian Văsâi i-a folosit în acest meci pe Baumann – Ţiereanu, Manolache, Giosu, Raul Popa – Chiriac, Screciu, Onişa – Csegoldi, Horşia, Chera. Au mai jucat Jurj, Lazăr, Boboia, Rareş Popa şi Casian.

Reiau campionatul pe 10 martie

Echipele celor două Centre Regionale de Excelenţă vor juca pe teren propriu în prima etapă din 2016 a Ligii Elitelor U17. Elevii lui Adrian Văsâi vor primi vizita viceliderului ”U” Cluj, în timp ce echipa "Tricolor11" Târgu Mureş se va duela cu ocupanta locului 4, ACS Poli Timişoara. Ambele partide se vor disputa pe 10 martie, cu începere de la ora 14:00.

Pe 11 martie, de la ora 14:00, Centrul de Excelenţă Timişoara se va duela pe teren propriu cu LPS Târgu Jiu în cadrul etapei a 16-a a seriei a V-a a Campionatului Naţional de Juniori B. În aceeaşi competiţie, dar în seria a VI-a, echipa pregătită de Adrian Toader va fi gazda juniorilor de la Liceul Tehnologic Lucian Blaga din Reghin, într-un meci care va avea loc pe 11 martie, de la ora 14:00.