Faza de joc in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti U15 si FC Viitorul U15, din cadrul semifinalei Ligii Elitelor U15,desfasurat la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia, marti 25 iunie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Centrele Naționale de Fotbal Buftea și Mogoșoaia au găzduit marți, 25 iunie, semifinalele primei ediții a Ligii Elitelor dedicată juniorilor U15.

În lupta pentru trofeu se vor întâlni FC Viitorul și U Craiova 1948 CS, ambele calificându-se în ultimul act după loviturile de departajare.

În prima semifinală, disputată la Buftea, între FCSB și U Craiova 1948, finalul de meci a fost cu răsturnări de situație. FCSB a condus până în minutul 68 al partidei, ratând și o lovitură de 11m (67), însă craiovenii au egalat în ultimul minut al meciurilor (70) ca mai apoi să rateze un penalty în prelungiri. Câștigătoarea s-a decis la loviturile de departajare, echipa mai puternică fiind U Craiova 1948 CS, care s-a impus cu 3-1.

În cealaltă semifinală, disputată la Mogoșoaia, a triumfat FC Viitorul. Formația constănțeană s-a impus cu 4-1 la loviturile de departajare, după ce partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, în timpul regulamentar, împotriva celor de la Centrul de Performanță Rapid București.

Finala Ligii Elitelor U15 este programată miercuri, 26 mai, de la ora 12:00, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Partida va fi transmisă în direct pe FRF TV și pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal.