Noul sezon al fotbalului italian îl va găsi pe internaţionalul român de tineret George Alexandru Puşcaş tot în Serie B. Atacantul aflat sub contract cu Inter Milano a fost împrumutat astăzi, alături de ghanezul Gyamfi, la nou promovata Benevento Calcio, formaţie aflată la prima participare în eşalonul secund din Italia.

În sezonul precedent, atacantul care a împlinit 20 de ani pe 8 aprilie a evoluat în Serie B, la Bari, unde a marcat în campionat de patru ori în cele 16 meciuri jucate, reuşind apoi să mai înscrie un gol în singurul meci jucat în play-off. Bihoreanul Puşcaş, care mai are contract cu Inter Milano până în 2020, a mai fost dorit în această vară de Pescara, Crotone şi Cagliari.

George Puşcaş are 12 selecţii la naţionala de tineret a României, pentru care a marcat de şapte ori. În 2014, atacantul născut la Marghita a fost convocat de două ori la prima reprezentativă, fiind doar rezervă nefolosită în meciul din 14 noiembrie cu Irlanda de Nord din preliminariile Euro 2016 şi în amicalul cu Danemarca din 18 noiembrie, ambele câştigate de "tricolori" cu 2-0.

SHARE: