Federația Română de Fotbal te invită să votezi unul din cele trei proiecte de dezvoltare a fotbalului românesc la nivel de copii și juniori din planul de acțiuni al FRF.

Proiectul cu cele mai multe voturi din partea fanilor va deveni prioritar și va primi ca finanțare profitul obținut de FRF cu ocazia partidei România - Armenia.

Această inițiativă face parte din planul de măsuri propus de Administrația FRF și va fi repetată la fiecare joc de pe teren propriu din preliminariile Campionatului Mondial 2018. 

Sondaj frf.ro

În ce proiect doriți să fie investit profitul de la meciul România - Armenia?

Program de scouting individual extern – urmărirea tinerelor talente (copii români din diaspora) la echipele lor de club în vederea selecționării lor la echipele naționale de juniori ale României. Se au în vedere copiii care au deja performanțe la cluburi din Spania, Italia și Franța.

28.26% (141 voturi)

Constituirea unui fond de premiere pentru laureatele competițiilor de elită organizate de FRF și dedicate fotbalului juvenil - Liga Elitelor U17 și U19, Cupa României Elită U17 și U19 - menit să stimuleze formarea celor mai talentați tineri jucători și obținerea performanței sportive.

23.45% (117 voturi)

Dotarea cu materiale sportive (echipament complet de joc, porți, mingi) a participanților la Interligă, competiție națională grassroots fără clasament a copiilor U7, U8, U9 și U10. Cea de-a treia ediție începe pe 16 septembrie.

48.3% (241 voturi)
SHARE: