La solicitarea Federației Române de Fotbal, Metrorex a prelungit cu o oră și jumătate programul trenurilor de metrou în ziua desfășurării partidei România - Armenia.

Vineri, 1 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, reprezentativa României o va întâlni pe cea a Armeniei într-un joc din preliminariile Campionatului Mondial - Rusia 2018.

Pentru a veni în întâmpinarea fanilor care vor asista la meci, Federația Română de Fotbal a solicitat Metrorex prelungirea programului trenurilor de metrou. Astfel, acestea vor circula cu o oră și jumătate peste programul normal.

Alte informații utile pentru suporterii care își doresc să asiste la meciul România - Armenia:

Biletele (preț începând de la 15 RON) sunt disponibile la casieriile Arenei Naționale, până pe 31 august, între orele 12:00 - 19:00, și în ziua meciului, între 12:00 și ora de start a jocului. Tichetele pot fi procurate și online, pe bilete.frf.ro și bilete.ro, numai în varianta print-at-home.
► Copiii au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un adult, pe baza biletelor cu valoare zero ce pot fi procurate de la casierii sau printate acasă.
►  Înaintea jocului, începând cu ora 18:30, în jurul stadionului va fi organizată Arena Fanilor, o zonă special amenajată în care partenerii FRF le-au pregătit celor prezenți la meci numeroase activități și multe premii atractive.
►  Porțile de acces ale stadionului se deschid la ora 19:30.  

SHARE: