Luni, 22 august, s-a încheiat procesul de acreditare pentru meciul tricolorilor cu Armenia din campania de calificare la Campionatul Mondial din 2018, competiție ce va fi găzduită de Rusia.

Vineri, 1 septembrie, pe Arena Națională, cu începere de la ora 21:45, este programată partida România – Armenia. În urma centralizării cererilor trimise de reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV a fost stabilită lista finală a acreditărilor pentru această partidă.

Acestea vor putea fi ridicate astfel:
- Joi, 31 august, între orele 17:30 – 21:00, la Media Working Area 1 de la Arena Națională, cu ocazia activităților de presă ce vor avea loc la stadion. 
- Vineri, 1 septembrie, între orele 15:00 – 17:00, la Casa Fotbalului.

  • Nu vor mai fi remise, sub nicio formă, acreditări după această ultimă oră.
  • Fotoreporterii vor primi vestele doar în schimbul legitimației foto, vizată pe anul în curs, urmând să fie înmânate doar persoanelor acreditate. Nu vor fi acceptate alte acte de identitate, nici alt tip de derogări.
  • Acreditările vor putea fi ridicate doar de persoanele acreditate, în baza unui act de identitate, în niciun caz prin reprezentanți. În cazul instituțiilor media care au mai multe persoane acreditate, toate acreditările vor putea fi ridicate de o singură persoană, cu condiția ca aceasta să fie acreditată.

LISTA ACREDITĂRILOR LA MECIUL ROMÂNIA - ARMENIA - MASA PRESEI

LISTA ACREDITĂRILOR LA MECIUL ROMÂNIA - ARMENIA - FOTO

Programul media din săptămâna premergătoare celor două partide este următorul:

Duminică, 27 august - CNF Mogoșoaia
► 17:30 - antrenament deschis integral presei
► 18:40 - sesiunea de interviuri exclusive cu jucătorii echipei naționale

Rugăm instituțiile media să trimită la adresa de e-mail comunicare@frf.ro, până pe 25 august, ora 10:00, numele jucătorilor pe care doresc să îi intervieveze în cadrul acestei sesiuni, precum și datele jurnaliștilor care vor participa la antrenamentul deschis. Opțiunile pentru interviuri pot viza jucătorii componenți ai lotului cu mențiunile că fiecare instituție media poate solicita maximum doi jucători. La momentul respectiv, nu toți fotbaliștii vor fi prezenți în cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Astfel, jucătorii disponibili pentru interviuri exclusive sunt: Ciprian Tătărușanu, Costel Pantilimon, Valerică Găman, Alin Toșca, Eric Bicfalvi, Alexandru Maxim, Bogdan Stancu, Steliano Filip, Sergiu Hanca, Alexandru Băluță, Ciprian Deac, Florin Andone și Adrian Popa.

Luni, 28 august - CNF Mogoșoaia
► 12:00 - conferință de presă Christoph Daum, urmată de conferința unui jucător

Joi, 31 august  - Arena Națională
► 18:10 - conferință de presă Christoph Daum, urmată de conferința unui jucător
► 18:45 - antrenament oficial România, deschis presei primele 15 minute
► 19:30 - conferință de presă Armenia
► 20:00 - antrenament oficial Armenia, deschis presei primele 15 minute

SHARE: