Timp de două zile, suporterii au votat pe www.arenafanilor.ro cel mai bun jucător al României din victoria obținută sâmbătă, la Erevan, 5-0 cu Armenia.

Cele mai multe aprecieri din partea fanilor le-a primit Răzvan Marin, mijlocașul lui FC Viitorul care a debutat cu gol la echipa națională. El a adunat 46% din cele peste 1.300 de voturi, întrecându-l pe Nicolae Stanciu (41,8%).

Pentru a doua oară consecutiv, titlul de ”OMUL MECIULUI” a fost obținut de un debutant. La meciul cu Muntenegru, 1-1, din septembrie, fanii l-au ales pe Romario Benzar drept cel mai bun tricolor.

În urma tragerii la sorți dintre cei care au votat în aplicația de pe ArenaFanilor.ro, câștigătorul unui tricou de joc este: Matei Vladescu.

Nu a nimerit nimeni 0-5

Au fost aleși, prin tragere la sorți, și câștigătorii aplicațiilor ”Fă-ți echipa” și ”Ghicește scorul” pe www.arenafanilor.ro. Întrucât nimeni nu a nimerit scorul corect al partidei Armenia - România, câștigătorul a fost ales dintre cei care au adunat cele mai multe puncte în aplicație:

Matei Marius (2 bilete la următorul joc al României)
Alex Recski (tricou de prezentare) 

SHARE: