Fotbal feminin - înscriere

Federația Română de Fotbal, printr-un proiect sprijinit de UEFA, organizează cea mai importantă Competiție Națională destinată promovării fotbalului feminin, competiție care se adresează tuturor celor care iubesc acest sport: eleve, profesori, părinți și suporteri. 
Mecanismul derulării competițiilor este foarte simplu. În primul rând trebuie să completezi un formular de înscriere. Acest formular conține date de identificare și informații care sunt confidențiale și nu vor fi publicate. Datele servesc doar pentru a te putea contacta și pentru a te programa la o întrecere pur fotbalistică. Orice iubitoare a fotbalului feminin se poate înscrie în competiții, alegând opțiunea corectă.
Nivelul I – destinat Asociațiilor Județene de Fotbal:
Obiectivul acestei acțiuni este înscrierea de sportive nelegitimate la cluburi sportive de fotbal feminin pe site-ul www.fotbalfeminin.ro, organizarea unei selecții la nivel de județ și alcătuirea unei selecționate pentru reprezentarea județului în competițiile interjudețene.
Selecția trebuie să vizeze obligatoriu categoria de vârstă:
U 14 fete născute în anul 2004 și mai mici și optional formarea la nivel de județ a celei de-a doua selecționate,
U 12 fete născute în anul 2006 și mai mici
Practic fiecare județ înscris în proiect, în urma acțiunii de promovare și selecție trebuie să formeze următoarele selecționate:
U 14 fete născute în anul 2004 și mai mici (în cazul că județul se înscrie cu o singură selecționată, la această categorie pot fi înscrise și fete născute în anii 2004, 2005 sau 2006)
Opțional, județul poate participa la două categorii în competițiile interjudețene:
Selecționata U14: fete născute în anul 2004 și mai mici.
Selecționata U12: fete născute în anul 2006 și mai mici
Înscrie județul tău
 
Nivel II – destinat cluburilor de fotbal feminin
Participă la acest nivel sportive legitimate la nivel de FRF.
Înscrierea la acest nivel se face online, pe site-ul fotbalfeminin.ro, la secțiunea dedicată jucătoarelor legitimate, fiecare club înscris putând să opteze pentru una sau două categorii de vârstă.
U 14 – fete născute în anii 2003-2004
U 12 – fete născute în anii 2005 -2006
Numărul minim de jucătoare înscrise este de 8.
Având în vedere caracterul de dezvoltare al acestui proiect se admite ca un club să înscrie maximum două echipe în competiție la aceeași categorie de vârstă.
 

Înscrie-te cu echipa de club 

SPONSORI
PARTENERI