Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu Academia de Studii Economice București, organizează cursuri de specializare Marketing și Management Sportiv

Cursul se adresează absolvenților cu studii superioare care doresc să se perfecţioneze în domeniul managementului sportiv, în administrarea unui club sportiv, asociaţii sportive, în organizarea evenimentelor sportive și în marketingul sportiv.

Pachet de cursuri postuniversitare Management și Marketing în Sport

Management

- Management și leadership în sport
- Organizare și guvernanță sportivă
- Managementul și eficiența investițiilor în sport
- Managementul proiectelor în sport

Marketing

- Comportamentul consumatorului de sport
- Planificare strategică în sport
- Comunicare și promovare în sport
- Organizarea evenimentelor sportive

Proiect final - pentru fiecare curs postuniversitar

- 2 proiecte individuale - unul pe management, unul pe marketing
- Temele se anunță de la începutul cursurilor
- Proiectul trebuie să aibă un caracter formal (doc word + PPT)
- 1/3 teorie, 2/3 practică

Durata cursurilor: 9-10 săptămâni

Începutul cursului: în jurul datei de 20 noiembrie, după ce s-au înscris mai mult de 24 de candidați. Înscrierea începe la data de 1 noiembrie a.c., selecția dosarelor se face în baza documentelor solicitate de ASE și vor avea prioritate la înscriere candidații proveniți din fotbal.

Pentru înscriere, accesați: http://postuniversitare.ase.ro/inscriere

Descriere:

- Pachetul conține un program de management și unul de marketing, fiecare cu câte 4 discipline.
- Cursanții pot alege să participe la unul dintre cursuri, sau la amândouă, iar la final vor primi câte o diplomă pentru fiecare curs absolvit.
- Taxa de participare - 900 lei / curs postuniversitar, la care se adaugă 100 lei, taxă de înscriere. Ambele cursuri costă 2.000 lei cu taxa de înscriere inclusă.
- Fiecare curs postuniversitar va avea 39 de ore.
- Disciplinele vor fi acoperite cu cadre didactice de la Facultatea de Marketing (4 discipline) și Facultatea de Management (4 discipline), fiecare pe programul propriu; în cadrul fiecărui modul, cadrul didactic va avea și suportul unei persoane din FRF, specializată pe tema abordată în cadrul modulului.

Desfășurare:

- Programul va fi organizat modular, astfel că fiecare disciplină se va preda pe rând, intercalate (într-o săptămână un curs de management, în următoarea un curs de marketing).
- Cursurile vor fi ținute în sediul ASE.
- Fiind vorba de cursanți ce vin din toată țara, modulul se va ține într-o singură săptămână, în zilele de luni și marți (nu se poate pune în weekend, pentru că atunci sunt cele mai multe evenimente sportive la nivelul fotbalului românesc).
- În urma fiecărui curs, participanții vor avea de pregătit un proiect de disciplină (predarea se va face online, până în ziua de sâmbătă a săptămânii în care s-a ținut cursul), astfel încât la începutul săptămânii viitoare, cursanții să primească feedback-ul de la profesor; acest proiect este, de altfel, forma de examinare pentru fiecare disciplină.

După realizarea întregii proceduri, candidații sunt rugați să trimită confirmarea înscrierii și la adresele diana.pirciu@frf.ro sau florin.sari@frf.ro

SHARE: