Duminică, 27 mai, pe Arena Națională va avea loc finala Cupei României, care va începe la ora 21:00. Înaintea meciului dintre AFC Hermannstadt și CS U Craiova, de la ora 17:00, se va disputa finala Cupei României Elite U19 dintre FCSB și FC Dinamo București 1948.

Începând de joi, 17 mai, și până marți, 22 mai, ora 12:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV sunt rugați să trimită solicitările de acreditări (numerice) pentru aceste jocuri pe adresa de mail: paul.zaharia@frf.ro. Solicitările sosite după termenul menționat nu vor fi luate în calcul.

Reprezentanții instituților media din Craiova vor trimite solicitările de acreditări la adresa press@csuc.ro, până pe data de 22 mai, ora 12:00. 

De asemenea, reprezentanții instituțiilor media din Sibiu vor trimite solicitările de acreditări la adresa press@fchermannstadt.ro tot până pe data de 22 mai, ora 12:00. 

Lista unităților mass-media acreditate va fi postată ulterior pe FRF.ro, împreună cu programul activităților de presă dinaintea finalei. 

SHARE: