Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 30 octombrie 2017, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența tuturor membrilor săi, adoptă următoarele decizii:

- Se completează Ordinea de zi cu două noi subiecte la punctul Diverse: modificarea art. 21 din RSTJF la propunerea domnului Auraș Brașoveanu și modificarea componenței Comisiei Tehnice la propunerea domnului Mihai Stoichiță.

- Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență nr. 16/12.10.2017 cu mențiunea că la Articolul 15 din Regulamentul și Sistemul competițional al Campionatului Național de Juniori U19 Fotbal în Sală 2017 - 2018 se va menționa corect sistem tur- retur (10 jocuri) în loc de sistem tur (5 jocuri).

- Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aproximative aferente jocurilor Echipei Naționale de seniori contra selecționatelor Turciei și Olandei.

- Ia act de dezafilierea de drept a clubului CFF Oltenia Craiova.

- Ia act de raportul de analiză anuală a activității de licențiere a cluburilor.

- Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul de licențiere a cluburilor, Regulamentul de procedură a comisiilor de licențiere și Regulamentul privind procedurile de monitorizare financiară și de luare a deciziilor de sancționare a cluburilor licențiate de Liga I în forma în care au fost propuse de Departamentul Licențe/Afilieri.

- Aprobă cu unanimitate de voturi sprijinul financiar pentru echipele de fotbal în sală, ediția 2017- 2018.

- Aprobă cu unanimitate de voturi ca domnul Cosmin Contra să fie numit în funcția de vicepreședinte al Comisiei Tehnice în locul domnului Ionuț Badea.

- Amână propunerea de modificare a art. 21.2.6 din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal.

- Stabilește următoarea ședință a Comitetului Executiv pentru data de 28 noiembrie 2017, ora 11:00.

SHARE: