Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 26 mai 2017, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența tuturor membrilor săi, adoptă următoarele decizii:

- Se completează Ordinea de zi cu un nou subiect privind stabilirea datelor de desfășurare a jocului de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga I.

- Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea nr. 4 din 05 mai 2017 a Comitetului de Urgență.

- La punctul 4 al ordinii de zi participă reprezentanți ai LPF, ai Fotbal Club FCSB SA și ai Fotbal Club Viitorul SA.

- În argumentația Fotbal Club FCSB SA, avocata clubului a solicitat în mod expres aprobarea clasamentului final parțial.

- În temeiul art. 45 alin. 4 lit. e din Statutul FRF, Comitetul Executiv cu majoritate de voturi decide ca omologarea rezultatelor finale ale Ligii I să fie efectuată după terminarea competiției pe data de 5 iunie 2017.

- Aprobă cu unanimitate de voturi costurile privind jocurile echipei naționale de seniori contra reprezentativei Poloniei și a celei a statului Chile.

- Amână cu majoritate de voturi dezbaterea propunerilor de modificare a regulamentelor FRF pentru o viitoare ședință a Comitetului Executiv.

- Amână cu majoritate de voturi dezbaterea propunerilor LPF de modificare a regulamentelor FRF pentru o viitoare ședință a Comitetului Executiv.

- Stabilește începerea ediției 2017-2018 a Ligii I pentru data de 15/16 iulie, restul programului competițional al Ligii I urmând să fie dezbătut în ședința Comitetului Executiv din 05 iunie 2017, LPF urmând a discuta până la data de 5 iunie cu toate cluburile din Liga I propunerile FRF referitoare la dinamizarea play-outului.

- Aprobă cu unanimitate de voturi costurile privind jocurile echipei naționale U21 contra reprezentativei statului Liechtenstein.

- Amână pentru ședința următoare a Comitetului Executiv dezbaterea și aprobarea contractului pentru întreținerea terenurilor de la Centrele Naționale de Fotbal Mogoșoaia și Buftea.

- Amână pentru ședința din 5 iunie 2017 solicitarea clubului FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ SA cu privire la înscrierea echipei secunde a clubului în Liga 3.

- Amână pentru ședința din 5 iunie 2017 solicitarea Comisiei de Fotbal Feminin cu privirea la impunerea unor condiții pentru afilierea cluburilor de fotbal feminin.

- Aprobă solicitarea domnului Cătălin Cighir cu mențiunea că valoarea brută a sumelor prevăzute în documentul domnului Cighir pentru Campionatele U13 Național și U11 Național vor fi:

Barem arbitru - 44 lei brut,
Barem observator joc - 22 lei brut,
Barem observator arbitri - 22 lei brut

- Urmează ca LPF și domnul Auraș Brașoveanu în calitate de împuternicit al Comitetului Executiv să stabilească datele pentru desfășurarea jocului de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga I.

- Următoarea ședință a Comitetului Executiv se va desfășura la data de 05 iunie 2017. 

SHARE: