COMITETUL EXECUTIV

 

CV RĂZVAN BURLEANU

Născut: 1 iulie 1984

Absolvent al Facultății de Ştiinţe Politice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din Bucureşti.

După ciclul de licenţă, a urmat:

  • la SNSPA, cursurile masterale ale programului: Relaţii internaţionale, analiză şi soluţionarea conflictelor;
  • la Universitatea Naţională de Apărare Carol I, Colegiul Naţional de Apărare, cursuri de specializare în domeniul politicilor şi strategiilor de securitate, finalizate cu o teză despre Refacerea parteneriatului transatlantic.

Și-a definitivat studiile prin susţinerea, la SNSPA, a tezei de doctorat în domeniul schimbărilor organizaţionale produse în România ca urmare a proceselor instituţionale de europenizare.

A lucrat la:

  • Primăria municipiului Bacău,
  • Parlamentul României – Comisia juridică,
  • Autoritatea Electorală Permanentă – controlul respectării legalităţii în procesele electorale,
  • Administraţia Prezidenţială – Departamentul pentru minorităţi naţionale.

Din 2008 este co-Preşedinte al Institutului European pentru Democraţie Participativă – Qvorum.

În 2012, la Praga, alături de alţi reprezentanţi ai minifotbalului din Europa, a pus bazele federaţiei continentale care, în prezent, reuneşte 29 de federaţii naţionale.  Cu acea ocazie a fost ales, cu unanimitate de voturi, preşedinte al Federaţiei Europene de Minifotbal.

În 2013, la Birmingham, în Marea Britanie, împreună cu ceilalţi preşedinţi ai forurilor continentale din întreaga lume şi cu alţi oficiali din minifotbal, a pus bazele Federaţiei Internaţionale de Minifotbal.

SPONSORI
PARTENERI